П'ятница, 03 Травня 2024 р.
2 Листопада 2018

«ДІ-ДІ-БАО» СТАРТУВАЛО В СЕЗОНІ

20 жовтня розпочався XXVIII чемпіонат України з баскетболу в Першій лізі серед чоловічих команд дивізіону «В». У ньому серед 26 українських команд грає й кам’янецька БК «Ді-Ді-Бао», яка стала бронзовим призером торішнього чемпіонату і вже зіграла два переможні матчі – 20-21 жовтня в Рівному.

«ДІ-ДІ-БАО» СТАРТУВАЛО В СЕЗОНІДо нового сезону команда суттєво оновилася у плані зов­нішнього вигляду. Розробила но­вий логотип, два види форм – для домашньої та виїзної ігор, оновлена фан-зона (футболки і шарфи для вболівальників). Усе це головний тренер і капітан команди Микола Полюляк продемонстрував 1 листопада під час прес-конференції. Сьогодні команда працює над популяризацією баскетболу в Кам’янці-Подільському.

– Нині головні плани – боротися за медалі вищого гатунку, – розповідає президент БК «Ді-Ді-Бао» Андрій Бойко. – Прагнемо на кожен матч виходити максимально зосередженими та перемагати. Почали співпрацювати з К-ПНУ, де грає молодша команда «дідібаовців», маємо спільні тренування, допомагаємо один одному готуватися до ігор: ми – в першій лізі, хлопці – у студентській. Серед нагальних питань – спорткомплекс для тренувань, щодо якого все ще ведемо переговори.

Нагадаємо, що 3-4 листопада у ДЮСШ №1 кам’янецькі баскетболісти БК «Ді-Ді-Бао» зіграють удома проти «Калуша-ПНУ», тому чекають на підтримку вболівальників. В суботу матч розпочнеться о 18.00, а в неділю – об 11.00.

Дмитро БОЙКО.