Середа, 01 Травня 2024 р.
27 Липня 2023

«ДІМБОЙ» МИНУВ ВЕСЕЛО

14-19 липня тривав тра­диційний IV спортивно-ін­телектуальний фестиваль «Dim­boyFest».

Першою локацією були «Активні парки» (паркова зона мік­рорайону), де і дорослі, і малі могли спробувати себе в диск-­гольфі, бадмінтоні, зіграти в пінг-­понг, мінітеніс, пройти заданий ланцюжок стрибків, влучно пус­кати фризбі.
Далі – змагання в настільних іграх на базі школи «Соробан». Звання «Мега Мозок», подолавши 11 видів ігор на кмітливість, реакцію та пам’ять, виборола Вікторія Ніколаєва, другим став Олександр Яніцький, третє місце – у Влада Гребелюка.
Завершився перший день фесту в пляжному куточку стадіону К-ПНУ ім.Івана Огієнка, де босоніж на піску грали в популярний різновид Airbadminton 3х3, пляжний теніс, кросмінтон, фризбі, дартс.
Також уперше випало про­вести челендж на швидкість збирання пазлів. Найкраще це вдалося родині Гладченків (Марина, Максим, Марина) із Нової Каховки, які витратили 3 години 45 хв. на 500 шт.
У вікторині «Як я знаю своє місто?» першість розділили Інна Кузь і Маргарита Гребелюк, а в чемпіонаті гри «Double» найкращими стали Яна Кривовя­за та Святлослав Олійник. Най­швидше в «Капстекінгу» (збирання пірамідки зі стаканчи­­ків) впорався Руслан Плугатаренко.
19 липня, у День тренера України, любителі пригод до­лу­чи­лися до мандрівки на витривалість і гарту сили волі. Але найбільш численним заходом ви­дався від­критий чемпіонат
міста з бадмінтону, який автор рядків влаш­тував на свої іме­нини – 15 липня. У гості завіта­ли спортс­мени зі Львова, Тернополя, Рівного, Хмельницького, Вінниці, Києва, Харкова, Дніп­-ра, Миколаєва та Маріуполя. Усього 48 учасників.

Під час баталій у 11 катего­ріях господарі май­данчика зад­ніх не пасли:
І – Світлана Казанцева, Юрій Юрчишин / В’ячеслав Луцев;
ІІ – Анастасія Мальована, Олек­сандр та Владислав Ану­р’єви, Юрій Юрчишин / Тетяна Твер­дохлібова (Київ), Анаста­-
сія Мальована / Наталія Юдіна (Рівне), Владислав Нагачієв;
ІІІ – Владислав Нагачієв, Те­тяна Покотильська, Назарій Яремко (Львів), В’ячеслав Лу­-цев / Оксана Вільчинська, Наталія Єдинак, Світлана Казанце­ва / Наталія Єдинак.
Також учасники півфіналь­ного матчу одиночної категорії Борис Березніцький і тернополянин Влад Шнайдер отрима­-
ли приз глядацьких симпатій за битву, яка тривала на корті понад годину.

Подяка магазину badmin­ton.ua, фірмі «Yonex», меценатам Ользі Пелих, Володимиру Реві, Тетяні Покотильській, Юрію Юрчишину, факультету фізкультури К-ПНУ в організації проведення змагань та всім учасникам, які задонатили на «Добромобіль».


Дмитро БОЙКО, головний суддя, організатор фестивалю.