П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
21 Жовтня 2019

ПОБУТОВИЙ ПАРООЧИЩУВАЧ, РОБОТ-ПИЛОСМОК ТА ІНШІ ГАДЖЕТИ: 5 ПРИСТРОЇВ, ЯКІ ДОЗВОЛЯЮТЬ ВЕСТИ ПОБУТ МАЙБУТНЬОГО

Для полегшення процесу прибирання чи приготування їжі у домашніх умовах все частіше використовуються пароочищувачі, мультиварки та іншим розумні девайси.  Пристрої, наділені штучним інтелектом є невід’ємними компонентами системи «розумний дім». 

Топ-5 пристроїв, які дозволяють зазирнути в майбутнє вже сьогодні:
функціональні помічники для дому

1. Електричний пароочищувач. Пристрій, також відомий як генератор чистої пари, чудово підходить для ефективного прибирання у житлових приміщеннях та будівлях промислового характеру. Він компактний, ергономічний та екологічний, тому цілком безпечний для щоденного використання. Девайс впорається з вапняним нальотом на кухонній техніці та меблях, знищить грибок та плісняву, легко видалить забруднення у складнодоступних місцях. Його можна використовувати для миття вікон, дзеркал та інших скляних поверхонь. Замовити сучасний функціональний пароочищувач Karcher можна в www.moyo.ua
2. Робот-пилосос. Роботизована техніка для прибирання – це один з найкращих винаходів XXI століття. Розумні пилосмоки, апарати для миття вікон, універсальні очищувачі для вологого та сухого прибирання – усіма цими девайси легко керуванню через спеціальний додаток на смартфоні або планшеті. Всього кілька кліків – і помешкання ідеально чисте без зайвих зусиль.
3. Розумна мультиварка. Багатофункціональний девайс призначений для приготування майже будь-яких страв. Прилад здатний частково або повністю замінити електричну плиту, мікрохвильову піч та духову шафу. Смарт-мультиварки підтримують десятки різноманітних програм та технологій, функції стерилізації та пастеризації, синхронізуються зі смартфоном та підлягають дистанційному керуванню з будь-якої кімнати в квартирі.
4. Смарт-холодильник. У сучасних розумних холодильників є сенсорний екран, камери та якісні динаміки. Такі особливості дозволяють дистанційно слідкувати за строком придатності продуктів харчування, оцінювати кількість їстівних припасів, навіть не відкриваючи дверцята, та отримувати голосові підказки у процесі активної експлуатації.
5. Розумна пральна машина з функцією дозавантаження. Покласти забуті шкарпетки у барабан пральної машини безпосередньо під час циклу? Чому б і ні! Домогосподарки всього світу вже активно використовують пральні машини, які дозволяють це зробити натисканням однієї кнопки на панелі або в смартфоні.
Всього п’яти пристроїв нового покоління цілком достатньо, щоб поглянути на побут з іншого боку. Сучасні девайси вкотре доводять, що прибирання, приготування їжі, прання та інші рутинні справи справді можуть приносити задоволення.