П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
7 Серпня 2020

КОНКУРС ВИГРАВ ГУРСЬКИЙ

Головним лікарем НКП «Перинатальний центр» обрали Олександра ГУРСЬКОГО, котрий керував закладом із 2016 року.

Конкурс на зайняття вакантної посади очіль­ника комунального підприємства відбувся 5 серпня в міськраді. За крісло керівника також змагався лікар-інфекціоніст, дитячий інфекціоніст Кам’янець-Подільської райлікарні Борис СИРОТА. Два претенденти подали необхідний пакет документів на розгляд комісії на чолі із заступником міського голови Василем СУКАЧЕМ.
Обидва кандидати розповіли про себе і ознайомили присутніх із власним баченням майбутнього центру. Щоправда, програма Олександра Станіславовича була переконливішою, детальнішою і з реальними кроками, які необхідно втілити задля розвитку закладу, придбання оснащення, капремонту тощо. Адже за чотири роки керування закладом він вивчив його і сильні, і слабкі сторони.
Опісля презентації члени комісії в присутності представників ЗМІ та громадськості відкрито проголосували за кандидатури. «За» Олександра Гурського віддали голоси 6 осіб, «проти» – 2, «утримався» – 1. Жодного голосу не набрав інший кандидат Борис Сирота.
Рішення комісії потрапило на стіл до міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА. Упродовж місяця він має ухвалити рішення про призначення на посаду цього кандидата й укласти з ним контракт на 3-5 років.