Середа, 24 Квітня 2024 р.
11 Червня 2021

НОВОСТВОРЕНЕ УПРАВЛІННЯ З НОВИМ НАЧАЛЬНИКОМ

Унаслідок реорганізації структури пожежно-рятувальної служби, проведеної зі змінами в адміністративно-територіальному устрої, та суттєвого розширення меж Кам’янець-Подільського району, до складу якого ввійшли Дунаєвеччина, Чемеровеччина та Новоушиччина, створено Ка­м’янець-Подільське районне управління ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Віталій Васильович МЕЛЬНИКЙого керівником призначено майора служби цивільного захисту Віталія МЕЛЬНИКА. Офіційне представлення відбулося 4 червня за участі першого заступника начальника обласної ДСНС Дмитра БОНДАРЯ.
Віталій Васильович народився 9 березня 1990 р. в Дунаївцях. 2012 р. з відзнакою закінчив Львівський державний університет безпеки життє­діяльності. У 2012-2013 рр. працював начальником Чемеровецького районного сектора Держтехногенбезпеки. 2013-2018 рр. – головний інспектор Чемеровецького РС ГУ ДСНСУ у Хмельницькій області. З вересня 2018 р. і до призначення – начальник Кам’янець-­Подільського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. Має двох дітей.
До складу Кам’янець-Подільського районного управління ввійшли декілька підрозділів: відділ запобігання надзвичайним ситуаціям (керівник відділу майор служби цивільного захисту Сергій Солтисюк, який також став заступником начальника управління), відділ організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного за­хисту (керівник підполковник служби цивільного захисту Олексій Стремінський, який теж став заступником начальника управління). За безпекою новоствореного Кам’янець-Подільського району буде слідкувати 2ДПРЗ, яким і надалі керуватиме полковник служби цивільного захисту Олег Іванюк.