П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
14 Жовтня 2021

КАДРИ

КАДРОВА РОТАЦІЯ У ШКОЛАХ

Юрій Богданович ПолевийВідтепер дві школи мають нових директорів, яких обрали в результаті прозорого публічного конкурсу.
Директором ЗОШ №10 став Юрій ПОЛЕВИЙ. Юрій Богданович народився 13 квітня 1982 р. в Кам’янці-Подільському. Навчався в ЗОШ №5. Вищу освіту здобув у Львівському національному університеті ім.Івана Франка (біологічний факультет). У 2005-2008 рр. працював учителем хімії та біології у школі у Великій Слобідці, протягом 2008-2013 рр. – у школі з центром реабілітації слабозорих дітей у Кам’янці-Подільському. З 2013 р. і до призначення викладав хімію та природознавство в ЗОШ №10. Із 1998 р. – активний представник організації «Пласт». Із 2013 р. і донедавна за сумісництвом працював керівником велогуртка в ПНВО.
Одружений. Має двох дітей.

 

 

Микола Миколайович МазурчакЛісковецькою гімназією тепер керуватиме Микола МАЗУРЧАК. Микола Миколайович народився 13 квітня 1969 р. в с.Княгинин. Закінчив Ходоровецьку школу і вступив до тодішнього Кам’янець-Подільського педінституту (нині – К-ПНУ ім.Івана Огієнка), де здобув фах учителя української мови і літератури, зарубіжної літератури. З 1995 р. і до призначення викладав фахові дисципліни в Ластовецькій гімназії, а ще 20 років є головою профспілки працівників цього закладу.
Одружений. Має двох дітей.

 

А В БІБЛІОТЕЦІ БЕЗ ЗМІН

Ще однією кадровою новиною стало те, що на першому засіданні комісія одноголосно підтримала претендентку на посаду директора міської централізованої бібліотечної системи Людмилу ГЕПЛЮК, яка, до речі, єдина подала свою кандидатуру. Директоркою міської централізованої бібліотечної системи вона працювала і в попередні 6 років, а загалом має бібліотечний стаж понад 30 років. На наступному конкурсному відборі кандидатка проходитиме співбесіду з членами конкурсної комісії та презентуватиме програму розвитку біб­ліотечної системи на наступні роки.