П'ятница, 29 Березня 2024 р.
29 Жовтня 2021

ГОЛОВНОЮ ОСВІТЯНКОЮ СТАЄ КАМ’ЯНЧАНКА

Дарія Іванівна БасюкКонкурс на заміщення вакантної посади директора департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адмініст­рації виграла наша землячка Дарія БАСЮК. Дарія Іванівна з вересня виконувала обов’язки директорки департаменту, будучи заступницею директора – начальницею управління освіти та науки ще з липня ц.р. Наразі голова ОДА Сергій ГАМАЛІЙ має затвердити її призначення своїм розпорядженням.
Дарія Басюк народилася 18 жовтня 1970 р. в Кам’янці-­По­дільському в подружжя Алли Буданцевої та Івана Мельника.
Вищу освіту здобувала в Ка­м’янець-Подільському педінс­титуті (за двома спеціальностя­ми), Тернопільській академії народного господарства. Має науковий ступінь докторки економічних наук.
У Кам’янці-Подільському займалася викладацькою діяльністю в К-ПДУ, була деканом Ка­м’янець-Подільського факультету Київського університету туризму, економіки та права. Згодом працювала в команді Олександра Мазурчака, зокрема 2006 року очолила управління економіки, промисловості, підприємництва, інвестицій та споживчого ринку Кам’янець-Подільської міськради.
Має Дарія Іванівна досвід викладання в ПДАТУ, роботи в Міністерстві з питань ЖКГ та Національному університеті біоресурсів і природокористування України.