Четвер, 28 Березня 2024 р.
19 Листопада 2010

У МІСЬКІЙ РАДІ – СВІЖА КРОВ. Михайло СІМАШКЕВИЧ.

Михайло СІМАШКЕВИЧПодякувавши колегам із ТВК за роботу, міській владі за належну організацію виборів і співробітникам МВ УМВСУ, Тетяна ОСТАФІЙЧУК оголосила постанову ТВК про встановлення результатів голосування.

Згідно з постановою, міським головою визнано Михайла СІМАШКЕВИЧА, за якого віддали свої голоси 26,61% виборців, котрі прийшли на дільниці.

Михайло Євстафійович народився 20 листопада 1961 р. в с.Довжок. 

Освіта вища: у 1992-1997 рр. навчався в Харківській національній юридичній академії. У 2005-2007 рр. навчався в Подільському державному аграрно-технічному університеті, де здобув спеціальність «Менеджер організації».

З 1986 р. до 1997 р. служив на різних посадах в органах внутрішніх справ: дізнавач, начальник карного розшуку. З 26 серпня 1997 р. служив 

в органах податкової служби, з березня 

2008 р. обіймав посаду начальника Ка м’янець-Подільської ОДПІ, з травня 2010 р. працює першим заступником голови ДПА у Хмельницькій області. Позапартійний.

Новообраний мер урочисто склав присягу міського голови Кам’янця-Подільського, під час якої зобов’язався сумлін но виконувати свої обов’язки та вірно служити громаді міста. 

Першою від імені колективу виконавчого комітету привітала мера голова профкому Віра ЧЕХОВСЬКА. 

Зі словами вітань на адресу новооб ра них міського голови та депутатсь ко го корпусу виступили архієпископ Ка м’янець-Подільський і Городоцький ФЕОДОР, го ло ва Кам’янець-Подільської РДА Михайло ЖЕЛІЗНИК, голова райради Іван РОМАНЧУК, ректор К-ПНУ ім.Огієнка Олександр ЗАВАЛЬНЮК.

Першим депутатський мандат отримав президент депутатського клубу поперед нього скликання Анатолій КАЧУРОВСЬ КИЙ. І вже з рук старійшини депкорпусу мандати отримали люди, котрим громада довірила керувати містом (повний список депутатів). Участь у першій сесії взяли всі обрані депутати, крім Ростислава ЯРЕМИ та Наталії МЕРІНОВОЇ.

Своїми наступними рішеннями депутати сформували владну команду міста.

За підсумками таємного голосування, керівні посади в місті було розподілено. 

Новими членами виконкому, крім заступників міського голови, секретаря ради та керуючої справами, котрі входять до його складу за посадами, також стали: Віктор ТИМЧЕНКО, керуючий Ка м’янець-Подільською філією «Приват Банку»; 

Віктор ДУГАНЕЦЬ, перший проректор ПДАТУ; Сергій ГОЛУБІШКО, ди ректор ТОВ ІНФОКОН «Вектор»; Микола ТКАЧ, приватний підприємець; Олександр БОРЕЙКО, директор ТОВ «Світязь».

Після засідання сесії ми звернулися до міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА з проханням прокоменувати її перебіг.

– Сесія пройшла при повній консолідації сил, і я міркую, що дякуючи підтримці міської ради, ми зможемо зробити в майбутньому для міста ще багато хорошого, – зазначив Михайло Євстафійович. – Я дуже вдячний депутатам, які сьогодні голосували за секретаря ради, за моїх заступників, за кандидатури членів виконкому. Хтось думав, що не буде знайдено компромісу, але ці люди дуже і дуже помилилися. 

– Як би охарактеризували свою команду? 

– Я не буду казати, що це команда повних реформаторів. Це команда спеціалістів, яка буде працювати лише на місто. Без політичних амбіцій.

– Депутати попереднього скликання на початку своєї діяльності уклали меморандум, який об’єднав різні політичні сили у прагненні плідно співпрацювати на благо міста. Чи міркували Ви над цим?

– Ми якраз над цим працюємо.