П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
19 Листопада 2010

…І ЗНОВУ ЗДРАСТУЙТЕ!

Сергій БАБІЙ. Валерій ГОРДІЙЧУКОдним із перших рішень новообраного міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА стало призначення на посаду директора КП «Міськтепловоденергія» заслуженого працівника сфери послуг України Валерія ГОРДІЙЧУКА. 

Вчора вранці його представив колективу заступник міського голови з комунальних питань Сергій БАБІЙ. Сергій Віталійович наголосив, що підприємство нині знаходиться не в найкращому фінансовому стані, до того ж газопостачальна організація повідомила міського голову про можливість відключення газу.  Отже вирішено, що керівництво стратегічним підприємством має бути передано в досвідчені руки.

Валерій Григорович народився 6 грудня 1945 р. в смт Грицiв, має вищу освіту, довгий час працював на керівних посадах у галузі енергетики в Казахстані. До Кам’янця повернувся 1998 р. та одразу очолив «Теплокомуненерго». Тому доречнішим було б щодо нього використати не стільки слово «призначення», скільки «повернення». З березня 2007 р. і до призначення працював генеральним директором КП «Служба єдиного замовника». До речі, з того моменту, як ГОРДІЙЧУК пішов із ЗАТ «Тепловоденергія», на підприємстві вже змінилося п’ять керівників.

Буквально через дві години перебування на посаді Валерій Григорович зміг відповісти на два найболючіші для кам’янчан запитання. Зокрема, сказав, що сподівається на повернення гарячої води в домівки кам’янчан уже наступного тижня. А підвищення тарифів на послуги «МТВЕ» до Нового року назвав малоймовірним.