Субота, 20 Квітня 2024 р.
23 Липня 2010

МЕХАНІКА У КВАДРАТІ

Ярослав КРОЧАК19 липня відбулося представлення нового директора ДП НТК «Завод точної механіки». Ним став депутат міськради, власник приватного виробничо-комерційного підприємства «Механік» Ярослав КРОЧАК.

Ярослав Адамович народився 22 жовтня 1960 р. у м.Борщів. 1977 р. закінчив Кам’янець-Подільську СШ №2 і вступив до Тернопільської філії Львівського політехнічного інституту для здобуття спеціальності «Технологія машинобудування, металорізальні верстати та інструменти». Має авторські винаходи у галузі машинобудування. 1982 р. – технолог приладобудівного заводу. Того ж року його призвали до лав армії. З 1984 р. – інженер-конструктор лабораторії промислової електроніки 

К-ПЕМЗу, згодом – налагоджувальник вакуумних систем і машин плазмової обробки металорізального інструменту. 1990 р. переїхав до Білорусії, де працював на Сморгонському заводі оптичного верстатобудування. 1993 р. заснував у Кам’янці ПВ-КП «Механік».

Одружений. Має двох дітей.

На представленні колективу Ярослав Адамович пообіцяв вивести підприємство із кризи, докласти максимум зусиль, аби завод не перевели до Харкова, та зберегти для міста понад 200 робочих місць і надходження до бюджету.