П'ятница, 29 Березня 2024 р.
29 Квітня 2011

НОВОМУ ДЕПАРТАМЕНТУ ВИЗНАЧИЛИ ОЧІЛЬНИКА

Володимир ХМЕЛЮКНовостворений департамент економіки та розвитку інфраструктури міста очолив Володимир ХМЕЛЮК.

Володимир Васильович народився 11 вересня 1976 р. в Кам’янці-Подільському. Має три вищі освіти: 1997 р. закінчив Академію прикордонних військ України у м.Хмельницький (референт-перекладач (англійська, угорська мови), 2005 р. – Академію народного господарства у м.Тернопіль (менеджер зов-нішньоекономічної діяльності), 

2011 р. – Львівський регіональний інститут Національної академії управління при Президентові України (магістр державного управління).

Протягом 1997-1999 рр. служив у прикордонній частині в Криму. З 2000 р. працює в Кам’янці-Подільському: референт-перекладач у ПП «ППК», начальник відділу електронних систем безпеки ПП «Пріоритет»,  директор ПП «Охоронні системи», начальник відділу автоматизованих систем управління ВАТ «Модуль».

У 2003-2007 рр. працював на різних посадах у регіональному управлінні департаменту з питань адміністрування акцизного збору та контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів ДПА 

України в Хмельницькій області. До призначення працював начальником організаційно-розпорядчого відділу ДПА України в Хмельницькій області.

Одружений. Виховує 8-річну доньку.