П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
30 Травня 2014

КАДРИ

НАЧАЛЬНИК ОБЛАСНОЇ МІЛІЦІЇ ПОЗБАВИВСЯ ПРИСТАВКИ В.О.

28 травня кадровою комісією Міністерства внутрішніх справ України за участі громадських активістів, представників ЗМІ, правозахисних організацій за результатами проведеного конкурсу з числа кандидатів обрано начальника управління МВСУ в Хмельницькій області. Ним став Олександр РОЗІЗНАНИЙ, який з березня ц.р. виконував обов’язки начальника обласної міліції.

ГРИНЬКІВ ПОВЕРТАЄТЬСЯ. ПРОКУРОРОМ МІСТА

Віталій Богданович ГРИНЬКІВЩе донедавна вакантне місце очільника міської прокуратури зайняв Віталій ГРИНЬКІВ.

Народився Віталій Богданович 10 січня 1977 р. на Львівщині. Юридичну освіту здобув у Львівському державному університеті ім.Івана Франка. Після закінчення вишу вже 15 років трудиться в органах прокуратури Хмельниччини на різних посадах. Працював слідчим, а згодом – помічником прокурора Шепетівської районної прокуратури, заступником прокурора Кам’янець-Подільського району та в апараті обласної прокуратури. Очолював прокуратуру Віньковецького району, Хмельницьку транспортну прокуратуру та донедавна Старокостянтинівську міжрайонну прокуратуру.

Одружений. Має двох дітей.

МІСЬКІ ФІНАНСИ У ЖІНОЧИХ РУКАХ

Оксана Анатоліївна ГУТМинулого тижня на посаду начальника фінансового управління міськради було призначено Оксану ГУТ.

Оксана Анатоліївна народилася 25 серпня 1977 р. в с.Вишнівчик Чемеровецького району. Після закінчення Теофіпольської середньої школи 1994 р. продовжила навчання в Подільській аграрно-технічній академії за спеціальністю «Економіка підприємств». 2001 р. розпочала трудову діяльність у фінансовому управлінні Кам’янець-Подільської міської ради на посаді спеціаліста II категорії відділу доходів. З березня 2011 р. і до призначення була заступником начальника фінансового управління.

Виховує сина Володимира, першокурсника Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості.