П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Серпня 2014

НОВИЙ КЕРІВНИК ЦЕМЕНТУЄ ЗВ’ЯЗКИ З КОЛЕКТИВОМ

Уже цілий місяць потужне промислове CRH ПАТ «Подільський цемент» очолює 37-річний львів’янин Святослав КОЗЛЕНКО.

Народився Святослав Андрійович 30 вересня 1978 р. у Львові. Закінчив Львівський національний університет за спеціальністю Святослав КОЗЛЕНКО«Правознавство». Наразі разом з дружиною і двома доньками проживає в Кам’янці-Подільському.

До роботи на подільському гіганті Святослав Андрійович займав керівні крісла у бізнес-структурах, державних органах, а протягом попередніх 5 років працював начальником юридичного відділу та був членом правління ПАТ «Миколаїв-цемент», що на Львівщині.

За словами нового керівника, завдяки інвестиціям ірландців, підприємство CRH ПАТ «Подільський цемент» сьогодні функціонує і виконує план.

– У нас є ще декілька запланованих програм, але про них поки рано говорити, – каже Святослав Андрійович. – Ми тримаємо кулаки, аби все задумане здійснилося.

Нині ще звикаю до нової посади. Відчуваю підтримку колективу. Приємно, що колишній керівник Семен ДАРЧУК залишається в нашій команді. Він має за плечима цінний досвід роботи з органами влади, місцевого самоврядування. У співпраці з ним зацікавлені всі, а я – насамперед.

На запитання про виплати дивідендів акціонерам ПАТ Святослав Андрійович відповів, що наразі керівництво обдумує обіцяну ще попереднім очільником виплату дивідендів, але, оскільки підприємство зазнало збитків через падіння валюти та інші фактори, сьогодні грошей виплатити не можуть. Щойно фінансові показники почнуть зростати, до цього питання знову повернуться.

Тетяна ХОПТЯР.