П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
19 Червня 2015

НОВІ ПРИЗНАЧЕННЯ

Микола ЧУМАК

ЧУМАЦЬКИЙ ШЛЯХ ДО ЗАСТУПНИКА

На посаду заступника голови Кам’янець-Подільської райдержадміністрації 18 червня призначений Микола ЧУМАК.

Микола Петрович народився 21 грудня 1979 р. у Красилові. З 1996 до 1998 р. працював різноробочим у КСП «Поділля», що в Красилівському районі. 2003 р. закінчив ПДАТА, «Бухгалтерський облік і аудит», економіст-бухгалтер. З 2002 р. працює в Кам’янець-Подільській райдержадміністрації на різних посадах.

2013 р. став начальником відділу інфраструктури та туризму Кам’янець-Подільської РДА, який очолював до призначення.

Мар’ян ТРІПАК

ПІСЛЯ ВИБОРІВ ПРИЗНАЧИЛИ В.О.

Начальник міськуправління освіти і науки Світлана СТАРЧЕНКО 16 червня представила педколективу та студентам Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату виконувача обов’язків директора Мар’яна ТРІПАКА.

20 травня проводився другий тур виборів директора технікуму-інтернату, в якому брали участь Віктор ЦОПА та Мар’ян ТРІПАК. Проте результати виборів не визнані дійсними. Світлана Володимирівна зачитала наказ міністра освіти і науки України Сергія КВІТА.

«У зв’язку з наявністю серйозних недоліків у організації та проведенні виборів директора Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату, допущених організаційним комітетом та адміністрацією навчального закладу, які унеможливлюють об’єктивне встановлення результатів виборів, – цитуємо із документа, – наказую вважати рішення виборчої комісії Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату таким, що не створює будь-яких юридичних наслідків». Цим же наказом міністр зобов’язав вжити заходів щодо оголошення конкурсу на заміщення посади директора.

Поки триватиме виборчий процес, обов’язки директора виконуватиме кандидат економічних наук Мар’ян ТРІПАК.

Мар’ян Миколайович народився 22 березня 1975 р. на Буковині. Працював у Новоселицькому фінансовому управлінні райдержадміністрації на різних посадах. З 2000 р. викладає у Тернопільському національному економічному університеті, доцент кафедри фінансів. З червня 2012 р. – директор Кримського НКЦ Тернопільського національного економічного університету. До переїзду в Кам’янець-Подільський очолював Тернопільський коледж економіки, права та інформаційних технологій.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.