Четвер, 28 Березня 2024 р.
4 Березня 2016

КАДРИ

З приємною місією – представити двох нових керівників поліції міста і району – 2 березня до Кам’янця-Подільського завітав головний поліцейський Хмельниччини генерал Микола СЕМЕНИШИН.

ІЗ ЛІНІЙНОГО ВІДДІЛЕННЯ ДО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ

Микола СЕМЕНИШИН та Ігор КШЕМІНСЬКИЙ

З 1 березня до виконання обов’язків начальника міського відділу поліції приступив підполковник Ігор КШЕМІНСЬКИЙ.

Ігор Сигізмундович народився 7 квітня 1970 р. в Кам’янці-Подільському. Вищу освіту здобував на історичному факультеті Кам’янець-Подільського педінституту і в Національній академії внутрішніх справ. Служив в армії. В органах МВС – з 1995 р. Пройшов шлях від оперуповноваженого до начальника лінійного відділення на станції Кам’янець-Подільський, яке очолював 10 років. Після реформування лінійного відділення працював помічником із матеріального забезпечення обслуговуючого персоналу і охорони міськвідділу міліції та начальником сектору міського відділу поліції ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.

Попередній начальник відділу поліції Володимир КАЛАШНІК поїхав до області, де тимчасово виконуватиме обов’язки начальника Хмельницького відділу поліції.

БУВ ЗАСТУПНИКОМ – СТАВ ОЧІЛЬНИКОМ

Руслан Григорович БОЙЧУК

Керувати районним відділенням поліції доручили підполковнику Руслану БОЙЧУКУ. 

Руслан Григорович народився 7 березня 1983 р. в с.Суходіл Гусятинського району Тернопільської області. 2003 р. закінчив Прикарпатську філію Національної академії внутрішніх справ. Вищу освіту здобував заочно в Київському національному університеті внутрішніх справ.

Роботу в органах розпочав 2003 р. в Чемеровецькому райвідділі міліції. Працював дільничим інспектором, старшим дільничим інспектором, оперуповноваженим ГКМСД, старшим оперуповноваженим ГКМСД, начальником ДСБ. З 1 липня 2015 р. – заступник начальника Кам’янець-Подільського райвідділу міліції.

Попередній керівник Василь БРОДЮК звільнився з лав Нацполіції.