П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
10 Червня 2016

КАДРИ

РАЙВІДДІЛЕННЯ ІЗ НОВИМ В.О.

Іван ПРИМАК

Минулої п’ятниці райвідділенню поліції представили нового очільника – полковника поліції Івана ПРИМАКА.

Іван Анатолійович народився 11 листопада 1976 р. в с.Стара Буда, що на Київщині. Вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» здобув 1997 р. в Національній академії внутрішніх справ.

Роботу в правоохоронних органах розпочав 1997 р. в Миколаївській області, де пройшов шлях від оперуповноваженого до керівника місцевих або обласних підрозділів. З 2014 р. служить на Хмельниччині на керівних посадах. До призначення був т.в.о. начальника Південно-Західного відділення поліції Хмельницького ВП ГУНП області.

Попередній керівник районних поліцейських Руслан БОЙЧУК звільнився з лав Нацполіції.

 

НОВИЙ ШЕФ СТОМАТОЛОГІВ

Антон ПАКАНИЧ

1 червня до виконання обов’язків головного лікаря міської стоматологічної поліклініки приступив Антон ПАКАНИЧ.

Антон Андрійович народився 17 травня 1967 р. в закарпатському с.Чумалеве Тячівського району. Там же закінчив середню школу. 1992 р. в Івано-Франківському медичному інституті здобув спеціальність «Лікар-стоматолог».

З 2000 р. і до призначення працював у Кам’янець-Подільській міській стоматполіклініці лікарем-стоматологом лікувально-ортопедичного відділення.

Одружений, має двох дітей.

Сьомого червня заступник міського голови Вадим Савчук і начальник міськуправління охорони здоров’я Юрій Пливанюк представили колективу нового головного лікаря. А Павла Гринчишина, який протягом багатьох років очолював цей лікарняний заклад, зі словами подяки провели на заслужений відпочинок.