П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
9 Вересня 2016

ЗІ СТОЛИЦІ – ДО КАМ’ЯНЦЯ

У міськвідділі поліції знову новий керівник – капітан поліції Борис СУШИЦЬКИЙ. Представити головного поліцейського міста особовому складу 2 вересня прибув начальник ГУ Нацполіції області генерал-майор Микола СЕМЕНИШИН.

Капітан поліції Борис СУШИЦЬКИЙ

Борис Вікторович народився 23 лютого 1987 р. у Хмельницькому. 2005-2009 рр. навчався в Національній академії внутрішніх справ. Працював у Деснянському управлінні поліції ГУ Національної поліції в Києві на посадах слідчого, заступника начальника і начальника слідчого відділу.

Одружений.

 6 вересня новопризначений керівник провів першу прес-конференцію. Борис Вікторович розповів, що від знайомства з містом отримав позитивне враження, як і від особового складу міськвідділу, де вакантними залишаються 37 посад. У курс справ щодо криміногенної обстановки його ввів попередник – підполковник Ігор КШЕМІНСЬКИЙ, який тепер призначений керівником райвідділення поліції.

Наразі у місті нерозкритими залишаються два вбивства і п’ять грабежів, скоєних минулоріч. Устиг отримати новий керівник і претензії щодо «парковки» біля гуртового ринку. Він пообіцяв зробити все можливе, аби в місті було спокійно, а кам’янчани почувалися безпечно.