Субота, 20 Квітня 2024 р.
26 Січня 2018

«ПОДІЛЬСЬКИЙ ЦЕМЕНТ» ОЧОЛИВ МАККЕОН

Із 20 грудня 2017 р. головою правління ПАТ «Подільський цемент» групи компаній CRH в Україні призначено Кевіна МАККЕОНА.

Із квітня 2016 р. він працював на посаді голови правління ПАТ «Мико­лаївцемент», що у м.Миколаїв Львівської області, та входить до складу компанії CRH із 2013 р.

Кевін МАККЕОНАКевін Маккеон народився 1980 р. в Ірландії та здобув освіту інженера-будівельника в університеті Кардіффа, що у Великобританії, а також отримав ступінь магістра ділового адміністрування в університеті Уоріка (Великобританія).

Одружений, батько двох дітей.

До групи компаній CRH приєднався 2004 р. і працював на різних посадах в Ірландії, Польщі та Україні. На ПАТ «Подільський цемент» працював у складі служби інжинірингу над інвестиційним проектом будівництва і запуску нової сухої лінії з виробництва клінкеру впродовж 2008-2011 рр.

Святослава КОЗЛЕНКА, який 3,5 роки працював на посаді голови правління ПАТ «Подільський цемент», призначено керівником групи компаній «Полібетон», що виробляє товарний бетон і ЗБВ у Львівській області та є частиною CRH.