Четвер, 25 Квітня 2024 р.
31 Січня 2020

ВИВІСКИ НОВІ – ШЕФИ ПОПЕРЕДНІ

Тетяна ОчеретенкоБорис ЦвігунДвох нових, але водночас і попередніх керівників призначили цього тижня у двох комунальних некомерційних підприємствах медичної галузі міста.

Після 15 років очолювання міської дитячої поліклініки, а нині – це Комунальне некомерційне підприємство «Дитячий медичний центр», Тетяна ОЧЕРЕТЕНКО знову обрана її керівником.
Члени конкурсної комісії, яку очолив заступник міського голови Василь СУКАЧ, одноголосно визнали її переможцем.
– Медичний заклад, де я стіль­ки років пропрацювала, – це справа мого життя, – зазначила під час своєї презентації Те­тяна Юхимівна. І додала, що в планах на 2020 рік – не тільки продовження реформування установи, але й розширення зони надання медичних послуг у межах регіону, участь у конкурсах на отримання фінансової допомоги, співпраця із благодійними фондами та громадськими організаціями, запровадження платних послуг тощо.
Уже незабаром контракт із очільницею Дитячого медич­ного центру підпише міський голова Михайло Сімашкевич.
Керівника отримало і КНП «Лі­кувальний діагностично-­консультативний центр». У кон­курсі перемогу здобув Борис ЦВІГУН. Його кандидатуру чле­ни конкурсної комісії підтримали одноголосно.
Борис Ярославович очолював згаданий центр (у мину­лому – міську поліклініку) із 2003 року, тож реформування галузі проходив разом з установою:
– Ми вже готові до підписання угоди із Національною службою охорони здоров’я. Очікуємо,
адже, якщо наша робота і зміниться, то лише в організаційному плані та комп’ютеризації. Передбачаємо, що продовження реформи стане поштовхом до розвитку матеріально-технічної бази закладу, підвищення ква­ліфікації лікарів і покращення якості надання медичних послуг.

За матеріалами пресслужби міськради.