П'ятница, 26 Квітня 2024 р.

ДОРОГА ЗОЯ ПЕТРІВНА

Зоя ФТЕМОВА1 травня святкуватиме свій ювілейний день народження відомий у місті фінансист, громадський діяч, Людина з великої літери та просто чарівна жінка, мама, бабуся, колега, подруга Зоя ФТЕМОВА. 

Це жінка з непростою долею, але з цілеспрямованим вольовим характером, яка змогла в такі нелегкі для себе роки створити гарну сім’ю, виховати двох синів, здобути вищу освіту. Все своє трудове життя Зоя Петрівна присвятила  фінансовій службі нашого міста. З 1981 р. вона очолила фінансовий відділ Кам’янець-Подільського міськвиконкому, а з лютого 1996 р. – новостворений відділ Держказначейства України, який виконує дуже відповідальне та важливе завдання – нагляд за виконанням Державного бюджету.

Високий професіоналізм, державницька позиція, чесність і порядність, доброзичливість і безкорисливість були та є взірцем для багатьох працівників, котрі в різні роки працювали разом із Зоєю Петрівною.

Після виходу на пенсію ця енергійна, повна творчих сил жінка продовжує займатися громадсько-суспільною роботою, продовжуючи передавати свій досвід, силу та  енергію підростаючому поколінню. З її ініціативи створено міську ветеранську організа-

цію державних службовців, яку довірили їй очолювати. Весь її прекрасний життєвий шлях – то знаменна віха мудрості, професіоналізму, організаторських здібностей і вміння працювати з людьми. 

Фінансисти міста знають Зою ФТЕМОВУ як принципового, вимогливого, вмілого організатора, глибокого знавця фінансових проблем міста. Ті, хто працював поряд із нею, відзначають її вагомий внесок в економічний розвиток нашого чарівного міста. 

Зоє Петрівно, Ваше життя – яскравий приклад того, як треба шанувати людей і працю, цінувати час. Бажаємо, щоб завжди поряд з Вами була працьовита, віддана, випробувана в штормах Ваша славна команда. Нехай кожен день відкриває для Вас нові досягнення та здобутки. Нехай джерело людської вдячності за Вашу турботу ніколи не вичерпується, а серце  повниться світлом, гармонією та щастям.

Від усієї душі та щирого серця ветерани фінансової служби та Державного казначейства вітають у цей прекрасний весняний день колишню колегу по роботі, ніжну жінку, люблячу маму, турботливу бабусю та прабабусю з ювілейним днем народження. Дорога наша Зоє Петрівно, ми бажаємо Вам гарного настрою, міцного здоров’я, щасливого довголіття, довгих років життя. Залишайтесь такою, як Ви є, – енергійною, молодою, любою.

Сьогодні день, який буває раз в житті,

Це день, коли Вам 70 настало.

Для Вас це, може, і багато літ,

Але насправді це ще дуже мало. 

Спасибі за все: за Ваше тепло,

За людяність Вашу, за Ваше добро.

Журавлиним ключем відлітають літа, 

Сивина засріблила всі скроні, 

А у серці Вашім та ж струна золота, 

Те ж тепло невгасиме в долонях. 

Хай калиновий кущ зацвіте у дворі, 

Солов’ї защебечуть грайливо!

Хай ще довго Вам сяє ясне сонце вгорі,

Хай життя буде довгим, щасливим!

З глибокою повагою, колишні колеги по роботі ЗАГОРУЙКО В.О., КРЕМІНСЬКА Г.А, АНТОНЮК В.С., КУШНІР А.М., РУСНАК І.Л., МИХАЙЛИК Н.О.