П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
21 Березня 2014

НЕ СТАЛО Володимира ЯРЕМЧУКА…

Вчора до редакції «ПОДОЛЯНИНА» завітав племінник Володимира ЯРЕМЧУКА Віктор і сповістив сумну звістку: 14 березня на 74-му році життя перестало битися серце Володимира Андрійовича Яремчука – колишнього голови Кам’янець-Подільської районної ради.

НЕ СТАЛО Володимира ЯРЕМЧУКА...Народився Володимир Андрійович 22 листопада 1939 р. в с.Соснівка Білогірського району в родині простих колгоспників.

«З малих літ я відчув, як було важко мамі з двома малими дітьми, адже батько загинув на війні. Нам з Петром змалку довелося в усьому допомагати їй: у домашній роботі, в колгоспі. Якщо мене запитують про дитинство, то я його не мав: пам’ятаю себе тоді в мозолях і постійному поту», – таким згадував дитинство Володимир Андрійович у своєму ювілейному інтерв’ю, котре вийшло в «ПОДОЛЯНИНІ» 20 листопада 2009 р.

Після закінчення 1968 р. Кам’янець-Подільського сільгоспінституту був слухачем Вищої партійної школи при ЦК КПУ. 1970 р. обкомом партії направлений на посаду завідувача оргвідділу Кам’янець-Подільського райкому партії, з 1973-го працював другим секретарем райкому партії. 1980 р. його обрано головою виконкому Кам’янець-Подільської районної ради. Був головою райради, представником Президента України у районі, головою райдержадміністрації.

28 років найактивнішого життя Володимир Яремчук віддав Кам’янеччині. Кам’янець-Подільський район і Кам’янець стали для нього рідними не менше за село, в якому народився. Після переїзду до Києва 1999 р. стежив за політичною обстановкою в державі, брав активну участь у розбудові України. 2006 р. його призначено керівником департаменту кадрів і навчання при центральному штабі партії ВО «Батьківщина». 

Володимир Андрійович був ерудованою, порядною людиною з високими людськими чеснотами та бездоганною репутацією. Завжди користувався заслуженим авторитетом у будь-якому колективі, підтримував друзів.

Слова співчуття рідним і близьким покійного через газету просила передати і районна партійна організація ВО «Батьківщина».

Приєднуємося до них і ми – Володимир ЯРЕМЧУК був нашим відданим читачем. І навіть проживаючи в Києві, завжди перебував у курсі життя Кам’янеччини – до останнього дня його життя редакція «ПОДОЛЯНИНА» щоп’ятниці надсилала йому свіжий примірник газети.

Вічна пам’ять добрій і порядній людині!