Четвер, 25 Квітня 2024 р.
13 Лютого 2015

ОБІДНЯ ПЕРЕРВА ІЗ ПРИСМАКОМ ТЕАТРУ

«Офісний планктон», «білі комірці» та «прості роботяги» – це не про нас, адже різностороння людина – це більше, ніж лише професіонал своєї справи», – переконують у Групі компаній «Нова Будова» і на підтвердження цієї тези розповідають про унікальний, як для нашого міста, корпоративний захід.

ОБІДНЯ ПЕРЕРВА ІЗ ПРИСМАКОМ ТЕАТРУ6 лютого в конференц-залі бізнес-центру «Нова Будова» декілька працівників компанії представили на розсуд колег і запрошених гостей 20-хвилинну театральну постановку.

Інтрига полягала в тому, що до останнього моменту жоден із глядачів не знав ані імен акторів-аматорів, ані назви п’єси, а квитки на виставу розповсюджувалися за принципом аукціону – хто більше грошей запропонував, тому й дістались перепустки на захід. Отож, найдорожчий квиток коштував своєму володарю дві тисячі гривень.

П’єса «Прощання», яку обрали «новобудівці» для свого театрального дебюту, була присвячена актуальній темі – подіям на Майдані, які, безперечно, вплинули на кожного українця. Автором твору є наш співвітчизник, сучасний драматург Віталій Ченський. Глядачі також шляхом письмового голосування визначили найкращих акторів, залучених до роботи у виставі.

Усі зібрані кошти передані Анні Калініній, представнику громадського об’єднання «Волонтери К-П», яке опікується дітьми із Солобковецької школи-інтернату, що на Ярмолинеччині. Волонтери організовують для дев’ятикласників цього навчального закладу екскурсію до Львова.

Ольга ЛЕНЮК.