Четвер, 28 Березня 2024 р.
27 Березня 2015

КАМ’ЯНЕЦЬ МАЄ ТАЛАНТ!

Це безсумнівне твердження довели учасники однойменного молодіжного фестивалю. 19 березня в актовому залі ПДАТУ відбувся фінал конкурсу «Кам’янець має талант», над яким декілька тижнів поспіль працювали Молодіжна рада міста і відділ молоді та спорту ДГП міськради. З-поміж 15 фіналістів, які демонстрували глядачам свої вокальні, спортивні, хореографічні та художні номери, переможним став номер 5-класниці Анни Дериторської.

Анна ДериторськаДо визначення переможця молодь підійшла демократично – визначали його глядачі, котрі заповнювали роздані анкети. Вони й віддали найбільшу кількість голосів маленькій співачці Ані Дериторській. Для талановитої учениці 5 класу ЗОШ №12 ця перемога далеко не перша у стрімкій співочій кар’єрі. Учасниця багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів уже проходила кастинги популярних талант-шоу «Голос діти» та «Україна має талант». А на початку березня привезла ще одне гран-прі Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Зірковий крок», що проводився в Хмельницькому.

Крім Ані, до шістки найкращих у фіналі фестивалю «Кам’янець має талант» увійшли танцювальний дует «Успіх», Влада Худзинська, Леонід Антонюк, Кирило Богданюк і команда воркаутистів «Street knight». Із незначним розривом Аня Дериторська перемогла в студента планово-економічного технікуму Кирила Богданюка, який показав глядачам унікальну техніку написання картин праскою (енкаустики). За перше місце дівчинка отримала подарунок від міського голови Михайла Сімашкевича та сертифікат на суму 1000 грн., які вручили заступник завідувача відділу молоді та спорту Віталій Добровольський і голова Молодіжної ради Степан Гурома. Втім вражена майстерністю хлопця із вродженою інвалідністю, яка не заважає йому створювати неперевершені картини, Аня вирішила віддати свій приз Кирилові Богданюку.