П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
8 Травня 2015

САНДУЛЕСА ФЕСТИВАЛИТИМЕ В КАМ’ЯНЦІ

САНДУЛЕСА ФЕСТИВАЛИТИМЕ В КАМ’ЯНЦІНародна артистка України Лілія Сандулеса береться за організацію фестивалю в Кам’янці.

24 квітня свої плани вона обговорювала з міським головою Михайлом Сімашкевичем і начальником управління освіти і науки Світланою Старченко. Організувати музичний фестиваль у нашому місті відома співачка вирішила після того, як на одному із всеукраїнських конкурсів звернула увагу на талант маленької кам’янчанки Ані Дериторської. Після знайомства з 11-річною співачкою Лілія Василівна захотіла познайомитися і з містом та людьми, які приділяють увагу розвитку його маленьких талантів.

Заснувати музичний конкурс, що збиратиме в Кам’янці відомих зірок естради та конкурсантів з усієї України, Лілія Сандулеса планує разом із мамою Ані – Світланою Дериторською, яка відкрила талант доньки і продовжує його розвивати. Нині дівчинка, котра вперше заспівала в шкільному гуртку, впевнено підкорює журі численних всеукраїнських конкурсів, престижних фестивалів і популярних талант-шоу.

Творчі успіхи школярки підтримують викладач вокалу Любов Мартинюк і Світлана Старченко, завдяки спілкуванню з якою в Лілії Сандулеси й виникла ідея провести в нашому місті фестиваль дитячої та юнацької творчості. Підтримав цей задум і Михайло Сімашкевич. Тим паче, що проект обіцяє бути масштабним. Проведення фестивалю вже планують на кінець вересня.