Четвер, 25 Квітня 2024 р.
29 Травня 2015

ДАЙТЕ СІРИМ СТІНАМ ДРУГИЙ ШАНС

ДАЙТЕ СІРИМ СТІНАМ ДРУГИЙ ШАНСЯкщо, виходячи у двір своєї багатоповерхівки, вам набридло дивитися на сірі стіни будинків, облізлий паркан чи напіврозвалений сарай, ви легко можете перетворити їх на справжній витвір мистецтва. Такий шанс кам’янчанам дає фестиваль «Республіка». Спільно з газетою «Подолянин» його творці запускають соціальний проект «Стіна», завдяки якому мешканці нашого міста можуть особисто приєднатися до процесу створення малюнків на стінах спальних районів.

Суть проекту проста: ви підказуєте митцям фестивалю, де їм малювати, а вони додають яскравих і приємних фарб у сіру буденність вашого двору під час «Республіки-2015», що триватиме з 4 до 6 вересня. Долучитися до створення прекрасного може кожен. Якщо ви бачите стіну чи об’єкт, які вам не подобаються, розкажіть про них!

А «Республіка» зробить усе можливе, щоб це змінити.

Аби ваш будинок став частиною мистецької «Республіки», сфотографуйте його стіну чи приміщення у дворі, яке хотіли б розмалювати; вкажіть адресу будинку; коротко напишіть, чому цей об’єкт вам не подобається, і який малюнок ви хотіли б тут бачити, та надішліть фото з описом на електронну адресу «Подолянина»: gazeta@podolyanin.com.ua, чи принесіть до офісу редакції: вул.Гагаріна, 57.

Найкращі фото стін та історії їхнього похмурого життя отримають можливість не лише обновити їх кольорами «Республіки», але й потрапити на шпальти газети і сторінки сайту «Подолянина».