Четвер, 18 Квітня 2024 р.
24 Липня 2015

НА ІЛЛІ – НА ЗАБАВИ УСІ

«По Іллі – вже й по теплі», – кажуть у народі, насолоджуючись відпочинком біля ще теплих водойм. Зустріти це свято забавами на воді вирішили і в Кам’янці. 1-2 серпня їх буде чимало на фестивалі води і сімейного відпочинку «Ількові забави», впродовж якого прохолоду літніх водойм можна буде відчути навіть на площі Польський ринок.

НА ІЛЛІ - НА ЗАБАВИ УСІСаме вона стане епіцентром заходів фестивалю, де розгорнеться ярмарок тематичних товарів і гастрономічний майданчик із численними напоями. Розпочнуться забави святами мильної бульбашки та живої води, а продовжаться сімейним аквамарафоном. Змагання на зразок телевізійних «Ігор патріотів» розтягнеться від скверу «Гунські криниці» до Вірменської криниці, звідки у фіналі учасники змагань діставатимуть скарб. Участь у аквамарафоні планують взяти близько 50 родин, які претендуватимуть на головний приз конкурсу – тур вихідного дня в Будапешті. Доберуться фестивальні розваги і до Дністра. Для всіх охочих продовжити свято на нічній дискотеці буде організовано трансфер до «Дністровської рів’єри» (с.Велика Слобідка).

Бадьорий старт дводенним водним розвагам ще в п’ятницю дасть концерт місцевого гурту «Музичний стандарт», що запам’ятався кам’янчанам проектами «Пісні Майдану» і патріотичним концертом у День міста.

У співпраці з готельними комплексами «Гала-Готель», «Дністровська рів’єра», «7 Днів», комплексом «Старобульварний», кав’ярнями «Кава від поліцмейстера», «CoffeTea», «Кав’ярня на Зарванській», «Філіжанка», піцерією «МакСмак» дебютний фестиваль води і сімейних розваг організовує департамент гуманітарної політики міськради.