Четвер, 25 Квітня 2024 р.
24 Липня 2015

ГОДУЄ «РЕСПУБЛІКА» ТЕЖ ПО-МИСТЕЦЬКИ

ГОДУЄ «РЕСПУБЛІКА» ТЕЖ ПО-МИСТЕЦЬКИУ рамках фестивалю «Республіка», який 4-6 вересня святкуватиме свою п’яту річницю, відбудеться перший фестиваль вуличної їжі, стилю та музики «KP Food Fest». Запашними стравами, ароматними напоями, їжею просто з вогню гастрономічний фест манитиме на площу Польський ринок.

– Я займаюся гастрофестивалями вже декілька років і цьогоріч захотілося поділитися успішним досвідом проведення фестивалю вуличної їжі з регіонами, – каже організатор фуд-фесту Ян Шкуро. – Рух вуличної їжі – це food тренд, який активно розвивається в

Україні та допомагає малому бізнесу у важкий для країни період.

Окрім кухні народів світу і культур, які існували на території Поділля, а також делікатесів, бургерів та іншої смакоти від учасників з усієї України, на фесті буде представлено одяг українських брендів.

А вже в серпні сюрпризом від «Республіки» стане малюнок відомого аргентинського вуличного художника Хорхе Помара, який працює під ніком Amor. Дід Хорхе родом із Кам’янця-Подільського, звідки в 30-х рр. виїхав до Аргентини, тож, дізнавшись про фестиваль стріт-арту, митець захотів розмалювати одну зі стін у нашому місті.