П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
28 Серпня 2015

ПРО ІСТОРІЮ УКРАЇНИ МОВОЮ КРАСИ

Про історію сучасної України в Кам’янці вперше заговорили на мові стилю і краси. 23 серпня в рамках святкування Дня Державного Прапора нелегку долю нашої держави продемонстрував фешн-показ.

ПРО ІСТОРІЮ УКРАЇНИ МОВОЮ КРАСИПід гаслом «Майбутньому потрібен мир» колекцію модних образів показали на площі біля Ратуші. Стильний одяг, неймовірні зачіски, яскравий макіяж, танцювальна постановка й піротехнічні ефекти перетворили модний показ на справжнє мистецьке шоу. Ідея проекту належить Оксані Долінській – директору і провідному стилісту салону краси «Sindy».

Cаме в цьому салоні під керівництвом Оксани й створювалися неповторні образи моделей, які продефілювали перед усім містом. За словами авторки проекту, метою показу було закликати кожного українця не втрачати віри в майбутнє, адже воно в нашої країни, безперечно, буде гарним. Нелегкий шлях до кращого життя дизайнерка вирішила показати саме модними образами власної колекції. Стильне вбрання доповнили зачіски, створені провідними майстрами салону «Sindy» Надією Бурдейною та Лілією Козак, і б’юті-образи візажистів студії Валентини Вишневської. Хореографічну постановку на шоу виконала студія сучасного танцю «Аджанта», а фотосесію образів влаштував творчий простір «Factura».

Усі костюми моделей за власними ескізами Оксана Долінська виготовила власноруч. Пишні й складно скроєні сукні моделей дизайнерка пошила… з поліетилену, поролону та інших підручних матеріалів. Зі звичайного поліетилену було виконано й вбрання моделі, яка втілювала образ нашої держави.

– Україну важко уявити в розкішному костюмі, коли в державі триває криза і війна, – відповідає Оксана Долінська у відповідь на запитання про вибір незвичного матеріалу.

Успіх патріотичної колекції стильних образів засвідчили гучні аплодисменти вражених оригінальним шоу глядачів.