Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
2 Жовтня 2015

У ЛУЦЬКУ ПЕРЕМОГЛО ФОТО КАМ’ЯНЧАНИНА

Володимир Мазуренок Із перемогою в туристичному фестивалі авторської пісні, фото та кіно «Вітрила пригод», що 26-27 вересня проводився у Луцьку, повернувся співробітник редакції газети «Подолянин», фотограф Володимир Мазуренок (на фото).

Єдине фото, яке хлопець родом із Деражні надіслав журі, отримало перше місце в номінації «Портрет». Диплом четвертого фестивалю йому дістався за короткометражку «Посмішка». Її відзначили спеціальною нагородою «за цікавий авторський задум».

– Торік із цього фестивалю я не привіз нічого, крім диплома учасника, тож і цьогоріч їхав туди по враження, не сподіваючись на нагороди, – ділиться Володимир. – Аж ніяк не чекав, що під час церемонії нагородження прозвучить моє ім’я. Наша короткометражка не підпадала під жодну із номінацій, але приємно, що суддів вона таки не залишила байдужими.

Нині фотограф уже роздумує над сюжетом нової кінострічки, адже отримав запрошення на участь у кінофестивалі ім.Фрідріха Горенштейна «Зоряне містечко», що відбудеться в Бердичеві у березні. А наприкінці жовтня свою творчість Володимир Мазуренок планує презентувати на персональній фотовиставці в Кам’янці.