П'ятница, 29 Березня 2024 р.
25 Грудня 2015

ОДИН, ДВА, ТРИ – ЯЛИНКО, ГОРИ!

ОДИН, ДВА, ТРИ - ЯЛИНКО, ГОРИ!Новий імідж святого Миколая і нове вбрання головної міської ялинки засвітили минулої п’ятниці на площі біля Ратуші.

18 грудня вогники на декількаметровій лісовій красуні бородатий чарівник запалював у супроводі пильних тілоохоронців, десятка помічників і цілого параду Дідів Морозів. Компанію казковим героям на сцені склали народний депутат Володимир Мельниченко і міський голова Михайло Сімашкевич, котрі привітали кам’янчан із прийдешніми новорічними святами.

На свято чиновники завітали з подарунками для переможців міського конкурсу найкращої ялинкової прикраси. Цьогоріч у ньому взяли участь 47 учнів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Усі дитячі роботи було виставлено на огляд у холі міської ради, тоді ж обрали й переможців, винагодою для яких стали грошові премії міського голови.

Святкового настрою сотням малих і дорослих кам’янчан додавали не лише новорічні вогники і теплі побажання, а й весела концертна програма. Піснями і хороводами розважали колективи міського Будинку культури та коледжу культури і мистецтв.