Субота, 20 Квітня 2024 р.
8 Липня 2016

АНОНСИ

УКРАЇНСЬКІ КАНАДЦІ «ТУТ І ТАМ»

Канадський музичний гурт «Тут і там» у рамках турне Україною 13 липня відвідає і Кам’янець. Їхній концерт відбудеться у Старій фортеці о 19.00. Вхід безкоштовний.

Турне присвячене 25-й річниці Незалежності України та 125-й річниці початку еміграції українців у Канаду. Гурт етнічних українців «Тут і там» існує вже понад 10 років, виконуючи українську народну музику в унікальному прогресивному стилі. Склад гурту: Маркіян і Кариса Клопущаки, Матей Груза, Степан Кодак і Джон Дікінсон.

УЖЕ СКОРО – ТИЖДЕНЬ ОПЕРИ

Восьмиденний фестиваль оперного мистецтва і класичної музики «Опера в мініатюрі» розпочнеться вже 17 липня.

Старобульварний майданчик на тлі кам’янецької фортеці стане місцем для величного бельканто у виконанні оперних співаків провідних театрів світу. На фестиваль завітає італійський диригент Лоренцо Таццієрі, який творитиме магію Пуччінівської музики у тандемі з академічним симфонічним оркестром Львівської філармонії.

В рамках фестивалю відбудеться й II Міжнародний конкурс вокалістів «Imprezza. Опера в мініатюрі», фортепіанні та вокально-інструментальні виступи, майстер-класи з бельканто і гала-концерт.

Організатор фестивалю ГО «Секвенція» прагне паралельно розвивати у кам’янчан смак до якісної музики, саме тому на період його проведення перевізникам буде запропоновано вмикати для прослуховування у «маршрутках» класичні твори, якими забезпечать їх організатори.

Крім того, 16 липня класика звучатиме й у найнесподіваніших місцях міста. Віолончелісти, трубачі та глашатаї у старовинних костюмах сповіщатимуть кам’янчан і туристів про старт фестивалю.

Довідки та замовлення квитків за тел.: 067-940-9193.

ВСЕСВІТНЬОВІДОМИЙ «KUTLESS» – У КАМ’ЯНЦІ

АНОНСИ

Американський рок-гурт «Kutless» із концертним туром відвідає 11 міст України, у тому числі й Кам’янець-Подільський. 11 серпня на площі Польський ринок виступ зможуть безкоштовно послухати всі бажаючі.

Організовує концерт американський молодіжний християнський рух «Pulse», на чолі з лідером Ніком Холлом, котрий пропагує моральні цінності та здоровий спосіб життя. На Західній Україні проект координує кам’янчанин Валерій Каспров, котрий разом із програмним директором Андрієм Жаріковим і прес-секретарем Олесею Чижевською 4 липня розповіли про заходи у прес-центрі міськради.

Гурт «Kutless» із міста Портланда створений 1999 року. З того часу виконавці християнського року продали більше ніж 3 мільйони своїх альбомів у всьому світі. Минулоріч виступ цього гурту в Хмельницькому зібрав близько 10000 глядачів. І хоч серпень для Кам’янця – «мертвий» сезон, очікується, що на таку подію приїдуть чимало гостей з інших міст. Тим більше, що на розігріві у «Kutless» із 18.00 виступатиме київський рок-гурт «Айфаунд» з фронтменом В’ячеславом Рибіковим (учасник «Голосу країни»), Міс Україна-2007 Ліка Роман та інші виконавці. Якість звуку та шоу гарантують

30 тонн обладнання і три великі екрани. Глядачі ж зможуть долучитися до розіграшу цінних подарунків, завантаживши безкоштовні квитки на офіційному сайті руху «Pulse» в Україні.

ФОТОСУШКА

10 липня у рамках проекту «Мистецькі вихідні» та напередодні Міжнародного дня фотографа Центральна міська бібліотека імені Костя Солухи запрошує всіх на фотосушку «I love photo».

Захід відбудеться на Алеї закоханих з 12.00 до 14.00. Це чудова нагода для фотографів ознайомити широкий загал зі своєю творчістю.

ФОТОГРАФИ, АГОВ!

Кам’янчанка Тетяна Дембіцька, незважаючи на те, що сама потерпає від ДЦП, уже вкотре організовує благодійні мистецькі заходи для допомоги хворим дітям. На 16 серпня запланована ще одна така акція з фотовиставкою, тож прохання до фотографів долучитися зі своїми світлинами. Довідки за тел.: 097-277-0736.

«ОКЕАН ЕЛЬЗИ» – ЗА 100 КІЛОМЕТРІВ

Український рок-гурт «Океан Ельзи» оголосив міста, до яких завітає у рамках свого світового турне. 25 вересня, о 19.00, він виступить у Хмельницькому, на стадіоні «Поділля».

На офіційному сайті гурту вже розпочався продаж квитків у фан-зони. Вартість – 200-350 грн.