Середа, 24 Квітня 2024 р.
23 Грудня 2016

МУЗИЧНИЙ ФЕЄРВЕРК ВІД «СЕКВЕНЦІЇ»

Суботній вечір 17 грудня надовго залишить приємні спогади у шанувальників і прихильників класичної музики. Саме цього дня у коледжі культури та мистецтв відбувся концерт з нагоди святкування третьої річниці від заснування Клубу поціновувачів оперного мистецтва «Секвенція».

МУЗИЧНИЙ ФЕЄРВЕРК ВІД «СЕКВЕНЦІЇ»

Радо привітали іменинників не тільки місцеві таланти, але й зіркові гості з Києва, Львова, Хмельницького та Ізяслава. Неперевершене звучання та різноманіття музичних інструментів (фортепіано, скрипка, кларнет, акордеон) у поєднанні із чарівними голосами вокалістів зробили мистецький захід по-справжньому феєричним. Навіть «Танго для Клода» запалило вогник пристрасті у всіх запрошених. Відеоролик нагадав глядачам про мистецькі заходи, проведені за ці три роки, а привітання співзасновниці клубу Інги Лютаревич було приємною несподіванкою для всіх «секвенчан».

Ліричні та харизматичні, романтичні та пристрасні, чуттєві та зворушливі – всі ці настрої активно вирували на сцені цього вечора. Тому й не дивно, що наприкінці всі учасники виконали «Травіату» двічі, адже публіка просто не хотіла закінчувати цього дійства. Вдячність усім: чарівним ведучим, талановитим виконавцям, а особливо Олені Лютаревич, яка вкотре переконує глядачів, що для того, аби насолодитися вишуканим оперним співом і класичною музикою, не обов’язково їхати до столиці або за кордон, варто лише відвідати концерти, котрі проводить Клуб оперного мистецтва «Секвенція».