Субота, 20 Квітня 2024 р.
10 Березня 2017

АНОНСИ

ОДНА ВИСТАВКА І ДВІ ЛЕКЦІЇ

«Два погляди» – так називається виставка художньої фотографії Юрія Савіна (м.Кам’янець-Подільський) та Сергія Аніськова (м.Хмельницький), відкриття якої відбудеться 14 березня, о 16.00, у РЦКМ «Розмай».

Цього ж дня до відкриття фотовиставки в коледжі культури і мистецтв відбудеться публічна лекція Сергія Аніськова «Як жити, фотографувати й при цьому радіти життю» й Юрія Савіна – про секрет вдалих фотографій та участь і перемогу у фотоконкурсах.

ШАХРАЙСТВО У КАМ’ЯНЦІ: БЕНДЕР І ПИСАНКА

16 березня, о 19.00, в РЦКМ «Розмай» буде представлено пригодницьку комедію «Скарби мадам Пєтухової» за мотивами роману Ільфа і Петрова «12 стільців» від антрепризового «Московського незалежного театру».

У головних ролях – Руслана Писанка, Віталій Кропива, Віктор Черненко, Сергій Поздняков і Марія Шаповалова. Спектакль російською мовою. 

Деталі за номером: 097-381-91-01.

«ВАР’ЯТИ» УЖЕ БЛИЗЬКО!

19 березня, о 18.00, в залі коледжу ПДАТУ перше україномовне гумор-шоу «Вар’яти» разом із відомим шоу-меном Сергієм Притулою представить свою нову програму.

Шоу «Вар’яти» позбавлене політики, російської мови та нецензурної лексики, тож на концерт можна зарядитися гарним настроєм разом із дітьми.

Квитки – у магазині «Скринька меломана», піцерії «МакСмак».

Деталі за номером: 
097-447-30-32.

ALYOSHA ПОДАРУЄ ПІСНІ Й ТРОХИ СЕБЕ

16 березня, о 19.00, у залі коледжу ПДАТУ відбудеться сольний концерт української співачки Alyoshi, відомої своїм потужним, вражаючим голосом, який підкорив мільйони європейців на конкурсі «Євробачення-2010».

Alyosha є авторкою власних пісень, наповнених глибоким змістом, і входить до п’ятірки топ-співачок України. У Кам’янці вона представить свою нову програму, а після концерту відбудеться фан-зустріч, де шанувальники зможуть поспілкуватися і сфотографуватися з артисткою.

Квитки – в магазині «Скринька меломана» (вартість від 100 до 250 грн.). Деталі за номером: 096-662-68-68.

ЗГОЛОШУЙТЕСЬ НА «РАДЕЯ-DANCE»!

Оргкомітет Всеукраїнського фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Радея-Dance» оголошує початок прийому заявок від танцювальних колективів України для участі у фестивалі, який уже вп’яте проводитиметься в Кам’янці-Подільському з 31 березня до 2 квітня.

Деталі за номером: 097-926-87-17; е-mail: radeya-dance@ukr.net