Субота, 20 Квітня 2024 р.
24 Березня 2017

КАДРИ З «ВІДДІЛУ КАДРІВ»

17 березня стартувала прем’єра нового сезону Кам’янець-Подільського шоу «Відділ Кадрів». День обраний невипадково і приурочений до восьмої річниці виходу першої програми.

КАДРИ З «ВІДДІЛУ КАДРІВ»

– Передача виходила на місцевому телебаченні з березня по листопад 2009 року, – розповідає режисер і продюсер шоу Андрій Заєць. – Ще 2008 року ми її придумали з Миколою Гордійчуком, який тоді вже був відомий у місті як КВНщик і соліст гурту «Своєрідне», та Сергієм Андрушковим – ведучим університетських заходів і дискотек. Побачили світ цікаві інтрев’ю з гостями міста, серед яких гурти ТНМК, «Скрябін», «Моторролла», «Друга Ріка», а також Лама, Віктор Павлік, ТІК, Андрій Балконський. Ще ми розмовляли в студії з талановитими молодими кам’янчанами тощо. Творча група розпалася, коли я вступив до університету, а Микола більше часу почав приділяти музичному гурту.

– Андрію, а чому вирішили відновити шоу?

– У січні цього року виклав опитування щодо своїх проектів і передач у соціальних мережах. Виявилося, що понад 50% тих, хто проголосував, хотіли б бачити продовження «Відділу Кадрів». У Кам’янці не вистачає такого медіа-продукту. Але ж у нас проводяться безліч фестивалів, різних заходів, які приваблюють багато гостей. Не бракує і креативних кам’янчан, які задіяні по всій Україні в різних проектах. І про це потрібно розповідати.

– Що нового в новому сезоні?

– Тепер передача виходитиме не тільки на місцевому телебаченні, але й на он-лайн-ресурсах. У розважальному шоу три рубрики: студія із гостем (розмова з музикантами, художниками, спортсменами, громадськими активістами та лідерами неполітичних МГО, акторами, хореографами та іншими талановитими людьми), рубрика «ШоПопалоШоу» (нестандартні інтерв’ю відомих гостей міста) та рубрика-опитування «Крок за кроком».

У новому сезоні маємо чотирьох ведучих. У студії працюють найкращий бородач України Ростислав Шаркевич (він виграв конкурс на найкращу бороду «Ragnarr beard – 2016») та журналістка Іванна Шептицька. «ШоПопалоШоу» веде співак і музикант гурту «Експансія» Георгій Торяник, «Крок за кроком» – КВНщик Вадим Беник.

Гостем першого випуску став актор і постановник трюків у кіно кам’янчанин Сергій Житніковський, свіжою роботою якого є фільм «Правила бою». Ми плануємо ближче познайомити кам’янчан з організатором фестивалю «Форпост» Костянтином Пархоменком, організатором КВН і «Фортеці Фест» Валентином Драгомерецьким, екс-гравцем ФК «Шахтар» Андрієм Шибком, гуртом «Zapaska», кам’янчанкою Катериною Петрашовою, яка в Києві займається театром і дубляжем кінострічок та мультфільмів, й багатьма іншими цікавими людьми.

Ольга МІРКОТАН. 


Переглянути і оцінити оновлений «Відділ кадрів» можна на сторінках шоу в мережах Facebook, ВК, Instаgram, Громадського телебачення «Podillya.tv». В ефірі К-П ТРК шоу в програмі у понеділок (8.50, 18.00, 00.10), вівторок (8.50) та неділю (9.50).