Субота, 27 Квітня 2024 р.
21 Квітня 2017

kino ПІД НАЗВОЮ «ЖИТТЯ»

Володимир Мазуренок

«Життя кожної людини – як кіно із закрученим сюжетом. Мої фото – це лише один кадр із цього кіно, а що було до і буде після – це вже фантазія глядача», – так прокоментував кам’янецький фотограф Володимир Мазуренок (на фото) свою фотовиставку «The Storylines», представлену на кінофестивалі ім.Ф.Горенштейна «Зоряне містечко» у м.Бердичів.

Бердичівський кінофестиваль – один із найкращих в Україні стартових майданчиків, де режисери-початківці не лише демонструють власні досягнення в ігровому та документальному короткометражному кіно, але й мають можливість поспілкуватися із маститими режисерами, поринути у творчу атмосферу, зустріти однодумців і почерпнути натхнення для нових фільмів.

Володимир Мазуренок уже вдруге презентував на фестивалі персональну фотовиставку, а також представив у номінації «Ігрове кіно» короткометражну комедію «Бабло», яку зняв у нашому місті. Фільм, щоправда, перемоги не здобув, зате молодий режисер отримав запрошення на Одеський кінофестиваль. Ви ж можете переглянути фільм «Бабло» на сторінках Володимира у соцмережах.

Олеся ГРАБОВСЬКА.