Субота, 20 Квітня 2024 р.
25 Серпня 2017

У КИЄВІ НА МАЙДАНІ, А В НАС – НА ФОНТАНІ

Поки Ігор Кондратюк разом зі столичним «Караоке на Майдані» лише готується приїхати до туристичної перлини на камені (16 вересня), кам’янецький шоумен, учасник шоу «Голос країни», фіналіст «Караоке на Майдані» Віктор Кернер (більше відомий як Файний Кавалєр) уже встиг разом із талановито-співочими містянами відспівати 8 програм «Караоке на Фонтані».

У КИЄВІ НА МАЙДАНІ, А В НАС - НА ФОНТАНІЛітньо-осінній сезон місцевого вокального шоу планує зібрати близько 20 фіналістів, між якими будуть влаштова-

ні співочі батли за головний приз – політ на повітряній кулі.

– Кам’янець – дуже співоче місто. Із кожною програмою охочих продемонструвати свої вокальні здібності стає все більше. І якщо в перших програмах люди ще соромилися взяти в руки мікрофон, то тепер співають і діти, і дорослі, і навіть із сусідніх міст приїжджають поспівати. В одній із програм навіть виграла дівчинка з Києва, – розповідає ведучий. – А ще по завершенні сезону плануємо влаштувати гала-концерт, на якому всі учасники шоу зможуть ще раз нагадати про свої таланти.

Призам, які виборюють учасники кожної з програм, можуть позаздрити навіть ті, хто бере участь у київському караоке. Переможці отримують запрошення на триразове відвідування фітнес-центру «Нова Будова», за друге місце – фотокартину від Ігоря Костика, а ІІІ, ІV – піцу від «МакСмак». Найактивнішими вболівальниками завжди є діти, тож за свої аплодисменти отримують книги Сергія Боднаря.

Позмагатися за цінні призи або ж просто стати свідком вокальних боїв можна щочетверга, о 18.00, у сквері «Гунські криниці». Можливо, саме ваші оплески допоможуть комусь вийти до фіналу.

Оксана НЕСТЕРОВСЬКА.