Четвер, 18 Квітня 2024 р.
1 Вересня 2017

ЗАКВІТЧАНА КРАСОЮ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ

ЗАКВІТЧАНА КРАСОЮ НЕЗАЛЕЖНІСТЬЯк і щороку в День Незалежності, Україна святкувала свій день народження, цьогоріч 26-й.

Із нагоди свята Кам’янець 24 серпня перетворився на справжній квітучий сад із подіумом краси. У рамках заходу відбулося два мистецькі конкурси: перукарського мистецтва «Нова коса» на приз міського голови Михайла Сімашкевича та благодійний ярмарок букетів і квіткових композицій на патріотичну тему «Моя квітуча Україна». В першому студенти профільних навчальних закладів та майстри салонів краси презентували

14 оригінальних зачісок, доповнених живими квітами, колосками пшениці та іншими прикрасами.

Грошові нагороди отримали: за І місце учениця ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти» Сніжана Підвисоцька, за ІІ – учениця того ж закладу Олександра Загура, за ІІІ – майстер студії краси «Ванілла» Ірина Луцюк.

ЗАКВІТЧАНА КРАСОЮ НЕЗАЛЕЖНІСТЬКартини, «Кобзар» Шевченка, глобус, міні-села

України – все це і багато інших цікавих речей, створених із квітів, представили різні організації та освітні заклади міста – учасники конкурсу «Моя квітуча Україна». Першість у ньому здобула учениця дитячої музичної школи ім.Ф.Ганицького Валерія Земляк, яка, крім того, що підготувала вінок для волосся, ще й грала в ньому на бандурі.

Другою стала родина Школярів із патріотичною солодкою корзиною, створеною для передачі бійцям на схід. Третє місце здобула учениця дитячої школи мистецтв Богдана Ільєва. Усі виручені кошти від продажу квіткових композицій, а це 3012 грн., передали воїнам АТО, які захищають незалежність країни.

Оксана НЕСТЕРОВСЬКА.