Четвер, 28 Березня 2024 р.
29 Вересня 2017

ШАНС СТАТИ РЕЖИСЕРОМ

«Зніми коротенький фільм і виграй 5000 тисяч гривень» – саме з таким гаслом асоціюється «Бруківка», перший Кам’янець-Подільський фестиваль молодіжного кіно, який відбудеться 18-19 листопада в готельному комплексі «7 Днів». Фестиваль створений для підтримки та розвитку молодих режисерів.

У програмі заходу плануються покази сучасного українського кіно, он-лайн-майстер-клас від Мартіна Скорсезе («Славні хлопці», «Казино», «Авіатор», «Вовк із Уолл-Стріт», «Шалений бик») та інших кінорежисерів.

Знімати потрібно художній фільм від 3 до 20 хвилин у таких жанрах, як комедія, драма, фентезі, детектив, мелодрама, бойовик, біографічна стрічка відомого кам’янчанина, жахи та історичний фільм. Можна використовувати як професійну техніку, так і фотоапарат, стільниковий телефон, але робота має відповідати певним нормам.

Детальніше на сайті

www.brukivkafest.com

Вік учасників – від 13 до 30 років.

Найкращі роботи будуть відзначені

18 листопада, а судитиме конкурсантів режисер першого українського фентезі «Сторожова Застава» Юрій Ковальов та режисер таких фільмів, як «Чорний зошит Майдану» (2014), «На глибині» (2016), «The roots» (2016), переможниця багатьох українських і міжнародних фестивалів документального кіно Анна Корж. А інших зіркових суддів організатори фестивалю озвучать пізніше.

Для людей, котрі люблять пофантазувати, буде конкурс на найкращий сценарій, який у подальшому екранізується з командою фестивалю «Бруківка». Кінцевий термін подачі заявок – 10 листопада 2017 р.

За оновленням інформації про фестиваль можна слідкувати на сторінці Андрія Зайця в соціальних мережах і на офіційному сайті «Бруківки». Детальніше на сайті:www.brukivkafest.com

Ігор КИРИЛЮК.