Четвер, 28 Березня 2024 р.
20 Жовтня 2017

«АГРОУНІФЕСТ» ШУКАЄ ТАЛАНТИ

«АГРОУНІФЕСТ» ШУКАЄ ТАЛАНТИЦього тижня в нашому місті весело й гаряче, адже у нас фестиваль «Агроуніфест», який уже втретє організовує ПДАТУ. Чотири дні, з 17 по 20 жовтня, студентська молодь Кам’янеччини, Хотина, Снятина, Нової Ушиці, Кіцмані та Бучача демонструє свої таланти і спортивні досягнення. Понад 400 учасників змагаються за призові місця у жанрах декоративно-ужиткового, театрального, інструментального, вокального та хореографічного мистецтва.

Для студентів з інших міст організатори заходу підготували екскурсію до Старого міста, під час якої гості мали змогу ознайомитися із нашою історією та культурою.

Родзинки ж залишили на останній день фесту. А це вистава «Тіно» театру «ЛІНК», до Дня автомобіліста відбудеться автопробіг, а також заплановано ярмарок-

виставку товарів сільськогосподарської продукції, де можна буде придбати продукцію за цінами виробників.

Не лише танцями й співами живе ПДАТУ, тут взяли й серйозний курс на Європу. Під час прес-конференції для ЗМІ, яка відбулася 18 жовтня, ректор університету Володимир Іванишин повідомив про підписання угоди, згідно з якою 500 студентів вишу поїдуть на навчання до Польщі, де, крім дипломів європейського зразка, здобудуть ще й солідні практичні навички на європейських підприємствах.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.