П'ятница, 29 Березня 2024 р.
22 Грудня 2017

ПОДІЛЬСЬКА ПАЛІТРА

У стінах Хмельницького обласного художнього музею вже всімнадцяте проводиться виставка творчих робіт вихованців художніх і загальноосвітніх закладів області, представлених на обласний мистецький конкурс імені Людмили та Миколи Мазурів «Подільська палітра».

ПОДІЛЬСЬКА ПАЛІТРАСеред переможців у середній віковій категорії (5-8 класи) і учениця Кам’янець-Подільської міської дитячої художньої школи Катерина Топчієва з роботою «Пісня про Україну» (викладач Олена Савчук).

З-поміж конкурсантів ІІ туру віком 17-25 років у номінації «Живопис» перемогла студентка К-ПНУ ім.Івана Огієнка Мар’яна Леонтюк із роботою «Літній вечір» (викладач Антоніна Штогрин). Крім цього, за високий художній рівень конкурсних робіт грамоту обласної ради отримала учениця Кам’янець-Подільської міської дитячої школи мистецтв Даніела Ергард.

Конкурсні роботи виконані в різних техніках: розпис на тканині й склі, витинання, ліплення з пластиліну, традиційні малюнки аквареллю, гуашшю, тушшю, кульковими ручками та фломастерами, вишивка, бісероплетіння тощо.

За матеріалами прес-служби Хмельницької обласної ради.