П'ятница, 29 Березня 2024 р.
21 Вересня 2018

ПОЗАШКІЛЛЯ ВІДЧИНЯЄ СВОЇ ДВЕРІ

Ось уже 3 тижні, як школярі після літніх кінікул поринають у світ науки та щодня поповнюють свій багаж знань. Певно, мало хто з діток сумував за довгими уроками, домашніми завданнями, важкими рюкзаками. А от за чим вони направді сумували, то це за позашкіллям. Бо на гуртках можна весело та з користю проводити час.

ПОЗАШКІЛЛЯ ВІДЧИНЯЄ СВОЇ ДВЕРІ14 вересня позашкільне навчально-виховне об’єднання ЕНЦУМ просто тонуло в квітах і щирих дитячих ус­мішках, адже там початок навчального року зустрічали справжнім святом. Вихованці відділів: ЕНЦУМ (еколого-натуралістичний напрямок), СЮТур (туристсько-краєзнавчий відділ), МНВК (технологічний відділ) уже з нетерпінням че­кають цікавих і розважальних занять, які проводяться у формі походів, екскурсій, експедицій, табірних зборів та інших масових заходів. Цьогоріч в об’єднанні навчатимуться 2790 дітей, які відвідуватимуть 56 гуртків.

А після урочистостей вихованці чимдуж побігли на захопливі квести, які чекали на них у кожній кімнаті. Гуртківці раді були познайомитися із новим жителем контактного зоопарку – козликом Тімою, та й багато ін­ших тамтешніх тваринок уже засумували за лагідними дитячими рученятами.

Також свої двері метушливій і творчій дітлашні відчинив Центр дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ). Із цієї нагоди дирекція організувала не менш яскраве свято, яке відбулося 17 вересня. На 10 творчих міні-майданчиках школярі розважалися врізнобіч: виготовляли сувеніри, грали у шахи, спостерігали в телескоп осіннє небо, співали та перемагали в караоке, майстрували моделі літаків та суден, освоювали фотозону. Новий навчальний рік підготував дітворі чимало різних концертів, фестивалів, конкурсів, вистав, змагань, участь у яких допоможе діткам як слід проявити талант, самоствердитися і краще розвинути обдарованість.

Хороший настрій гостям свята подарували вихованці ансамблю народного танцю «Горличка», народного ансамблю сучасного танцю «Апельсин», вокального ансамблю «Колорит» тощо.

Спортивніше до початку навчального року постави­-лися у ДЮСШ №1 і ДЮСШ №2, там юні спортсмени відсвяткували початок навчання сило­вими тренуваннями,

які неодмінно принесуть медалі, кубки й перемоги у змаганнях.

Вікторія БОЯРШИНОВА.