Субота, 20 Квітня 2024 р.
14 Грудня 2018

РОЗВАГИ 2019-ГО

Які культурно-масові заходи організовуватимуть у Ка­м’янці наступного року, визначили своїм рішенням депутати міської ради під час засідання сесії 4 грудня.

Крім стандартних зимово-різдвяних розваг, на кам’янчан чекають і старі добрі фестивалі, котрі вже не один рік проводяться в місті, як, наприклад, фестивалі історичної реконструкції, повітряних куль, бойових мистецтв, танцювальні та театральні.

Майже всі місцеві фестивалі 2018-го року, організовані містом і активними кам’янчана­-ми, залишилися серед «живих» і порадують шанувальників новими гранями.

А от чого не пригадуємо серед торішніх забав, але ці заходи є в планах: шоу краси «Міс Кам’янець – 2019», Міжнародний фестиваль «Мами», Все­український фестиваль комедій та естрадного гумору «Штрикало», фестиваль бойових мистецтв «Перунів полк – 2019» і декілька інших.

Низка подій пов’язана з ювілеями культурних закладів та організацій. Зокрема, у березні плануються урочистості з нагоди 60-річчя з дня заснування народного драматичного теат­ру, а також 60-річчя з дня заснування народного ансамблю танцю «Кам’янчанка». Уже в січні ви­повниться 25 років ансамб­лю «Кон­цертино», а в жовтні викладачі та випускники дитячої худож­ньої школи вернісажем своїх творів відзначать 50-річчя закладу. Усі фестивалі будуть проанонсовані в «Подолянині» безпосередньо перед проведенням заходу.