Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
8 Березня 2019

«РОСІЯ ТЕПЕР – ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ»

От із таким гучним жартом на телешоу «Ліга сміху» гордо і впевнено про себе заявила кам’янецька КВН-команда «Наш Формат», виступ якої вийшов в ефір телеканалу «1+1» у перший день весни.

«РОСІЯ ТЕПЕР - ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ»Актуальні жарти про закордон, політику, тарифи і субсидію підкорили серця чоловічої частини тренерів. До себе «форматівців» покликали Євгеній Кошовий, Гарік Бірча, Стас Боклан і Юрій Ткач, але кам’янчани віддали своє серце останньому. Переглянути виступ команди можна на «YouTube».

До речі, в рамках п’ятого ювілейного туру телешоу 3 березня відбувся концерт «Ліги сміху» і в сивочолому Кам’янці. Міський Будинок культури приймав одразу три команди: «Ніколь Кідман» (м.Суми), «Стоянівка» (Молдова) та збірну Кременчука. Гумористи вражали талантами і винахідливістю, цікавими жартами та непередбачуваними мініатюрами.

Особливо глядачів потішила пародія на шоу «Танці з зірками» від молдован під назвою «Танці зі стрем’янками», танцювально-гімнас­тичні замальовки від кременчуківців і вокальні етюди від сумчан.

Ольга БАНАХ.