Четвер, 25 Квітня 2024 р.
29 Березня 2019

ПЕРШИЙ, АЛЕ НЕ ОСТАННІЙ

Веселим сміхом, яскравими дійствами і новими перемогами розпочався фестивальний сезон на Поділлі. 23-24 березня в міському Будинку культури відбувся І Всеукраїнський фестиваль комедій та естрадного гумору «ШтрикАло». Учасниками гумор-фесту стали колективи з Тернопільської, Івано-Франківської, Луганської, Запорізької, Чернівецької областей та різних куточків Хмельницької.

ПЕРШИЙ, АЛЕ НЕ ОСТАННІЙКонкурсні виступи учасників відбувалися в номінаціях «Розмовний жанр», «Театральні постановки», «Співаний гумор», «Малі театральні форми».

Володарями гран-прі стали Іван Пророчук із Коломиї (номінація «Роз­мовний жанр») і народний театр-студія «На Зарванській» Кам’янець-Подільського коледжу культури та мистецтв (номінація «Театральні постановки»).

Голова журі – заслужена артистка України, кандидат мистецтвознавства, член Національної спілки театральних діячів України, професор кафедри сценічного та аудіовізуального мистецтва НАКККіМ, доцент кафедри режисури і масових свят КНУКіМ Ольга Шлемко й інші члени журі пророкують фестивалю гарне майбутнє, незважаючи на те, що ставити комедію найважче!

За матеріалами прес-служби міськради.