Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
17 Травня 2019

МОДЕЛЮЙ РАЗОМ ІЗ НАМИ!

Під таким гаслом 10-12 травня в Кам’янці відбулася IV відкрита виставка-конкурс історико-технічного стендового моделювання і чемпіонат України з судномодельного спорту в класах моделей-копій (секція С) «Kamynets-podilsky art models festival – 2019».

МОДЕЛЮЙ РАЗОМ ІЗ НАМИ!МОДЕЛЮЙ РАЗОМ ІЗ НАМИ!Засновником та ініціатором виставки-конкурсу стендового моделювання є Денис Костюк, керівник Фонду допомоги юним моделістам. Співорганізаторами виступили К-ПНУ ім.Івана Огієнка і Центр дитячої та юнацької творчості.
800 моделей, 263 учасники з усіх куточків України, Молдови, Росії та Білорусі боролися за першість у 12 номінаціях: «Авіація», «Автомобільна техніка», «Бронетехніка», «Збройні сили України», «Діорами», «Віньєтки», «Фігури», «Фентезі», «Залізничний транс­порт», «Флот надводний та підводний», «Паперові моделі», «Космічна техніка».
Цікавою для учасників стала екскурсія старовинними вуличками Кам’янця-Подільського, організована ПНВО (директор Наталія Ілаш). Усі отримали неймовірну насолоду та захопливі враження!
Прес-служба міськради.