Субота, 20 Квітня 2024 р.
31 Травня 2019

ЕЙФОРІЯ МАЙСТРІВ КРАСИ

Уперше в Кам’янці-Подільському 12 липня відбудеться відбірковий тур XXII чемпіонату України з перукарського мистецтва «Grand Euphoria». Майстри змагатимуться в найрізноманітніших номінаціях, а гості заходу зможуть ознайомитися з усіма новітніми трендами краси.

У міському Будинку культури зберуться найкращі перукарі, візажисти, майстри нігтьової естетики, бровисти й інші фахівці індустрії краси з усієї України, щоб з’ясува­ти, хто з них найсильніший у своїй б’юті-стихії.
– Цікавих номінацій буде чимало, зокрема «Чоловічий ма­кіяж», «Весільна зачіска» тощо. Тож якраз тут наречені зможуть підглянути образи для найважливішої події свого життя, – розповідає організатор змагань, стилістка, кам’ян­чанка Оксана Долінська. – У Будинку культури на «полі» одночасно творитимуть диво 40 майстрів краси. Тут відбудеться і нагородження чемпіонів. Участь для майстрів платна, а вхід для гостей – безкоштовний. Зареєструвалися вже фахівці з Києва, Харкова, Запоріжжя, Львова та інших, а також відомі тренери світу, зокрема багаторазовий чемпіон України, дипломант чемпіонатів світу та Європи, фіналіст Кубка Європи з перукарського мистецтва Юрій Ющенко.
Реєстрація для участі триває до 1 липня за номером: 097-066-88-38, або на сайті Спілки професіоналів України (spu-ua.com).

Ольга ГОЛУБ.