Четвер, 25 Квітня 2024 р.
14 Червня 2019

ЯСКРАВИЙ ПОДІУМ ВІД «СОРОКИ»!

У рамках ІV Міжнародного фестивалю стилю «Ретрофест» 9 червня відбувся «Модний WOW показ: бутик «Сорока. Будь яскравою!» та елегантні пані 60+». Харизматичні жінки демонстрували літню колекцію жіночого одягу. Середній вік моделей цього показу – 70 років, а найстаршій – 81!

– Бутик «Сорока. Будь яскравою!» – сучасний магазин жіночого одягу найкращих українських брендів. Представлені моделі відповідають вишуканим побажанням клієнток будь-якого віку, – розповідає директор магазину Олена Макарова. – Місія нашого колективу – зробити якомога більше жінок щасливими, адже стильний модний одяг підкреслює жіночу красу та додає їй впевненості в собі. Тож коли до мене звернулася Надія Підскоцька, ректор Університету третього віку соціального центру «Турбота» (директор Валентина Солодковська), з проханням одягнути жінок зрілого віку, в нас народилася ідея влаштувати справжнє шоу. В якості моделей виступили клієнти та слухачі цього закладу, в тому числі і їхні очільниці. Підготовка тривала понад два тижні, наші елегантні моделі ходили на примірки, пробні зачіски, ми підбирали аксесуари та відпрацьовували хореографію. В результаті кам’янчани та гості міста на власні очі змогли побачити цих неймовірних і приголомшливих бабусь і прабабусь, енергійних елегантних пані 60+, із блиском в очах і щасливою усмішкою.
Над зачісками 14 моделей працювали учениці ДНЗ «Подільський центр ПТО» (фах – перукар-модельєр), а експрес-макіяж усім учасницям за 5 годин виконала стиліст Анастасія Ткачук.
– Найчудовіші враження, повний драйв, свято душі! Відступили всі болячки, відчувала себе, як у польоті не уві сні, а наяву, – поділилася враженнями 80-річна Неллі Протоковська, яка має вже п’ятьох правнуків. – Дуже сподобався фестиваль і те, як нас зустрічала публіка. Наші родини були у захваті, як і ми!

БУТИК «СОРОКА. БУДЬ ЯСКРАВОЮ!» (м.КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ, вул.ЛЕСІ УКРАЇНКИ, 30, ТЦ «ЮВІЛЕЙНИЙ», БУТИК №16-17).

Переглянути всі фото