Субота, 20 Квітня 2024 р.
2 Серпня 2019

КАМ’ЯНЧАНИ НА ПЛЕНЕРІ В ПОЛЬЩІ

Кам’янецькі студенти знову отримали можливість відвідати Польщу. В рамках художнього пленеру «Зелене мистецтво – 5: мистецтво Землі» чергова група кам’янецьких студентів перебуває в мальовничому замково-парковому комплексі та Лісовому культурному центрі Голухова.

Юнаки і дівчата беруть участь у музейних уроках, майстер-класах, присвячених взаємодії людини та природи.
Нагадаємо, що торік 10 студентів спеціалізацій «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» та «Кіно-, фото-, відеосправа» Кам’я­нець-Подільського коледжу культури і мистецтв уперше взяли участь у пленері «Зелене мистецтво – 4», який проводився в польському містечку Голухів, що неподалік від Каліша – міста-партнера Кам’янця-Подільського.
У рамках пленеру наші студенти спільно з польськими однолітками відвідали майстер-класи знаних у світі майстрів образотворчого мистецтва та фотографії, розвивали свою творчу уяву, відточували професійну майстерність.
Допомагає в організації міжнародного мистецького пленеру Художня галерея ім.Яна Тарасіна в м.Каліш, а у співфінансуванні проєкту та підтримці обдарованої української молоді – Міністерство культури і національної спадщини Польщі та мерія Каліша.

За матеріалами прес-служби міської ради.