П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
9 Серпня 2019

«БРУКІВКА»: КОРОТКО ПРО НАЙЦІКАВІШЕ

Масштабне шоу роботів, солідна червона доріжка, грандіозне театралізоване світлове 3D-шоу, найцікавіші воркшопи, захопливий конкурс косплеєрів, виставка еротичних картин, фотозони, пресконференції та зустрічі із вітчизняними й закордонними кінозірками… Це та багато іншого чекає на кам’янчан і гостей міста на ІІІ Міжнародному кінофестивалі «Бруківка», що проводитиметься 11-15 вересня в місті над Смотричем.

6 локацій, 12 номінацій, 100 найкращих фільмів у різних жанрах і близько 20 ексклюзивних гостей фестивалю. Зокрема, з усіма цінителями якісного кіно поспілкуються актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, народні артисти України Георгій Делієв і Остап Ступка, українські акторки Лариса Руснак і Катерина Молчанова, німецький режисер Олівер Мор та інші.
– Щороку «Бруківка» росте, стає кращою і цікавішою, – розповів організатор фестивалю Андрій Заєць на пресконференції. – Щоразу нам потрібно все більше часу на підготовку, аби не просто провести фест, а зробити його цікавим, таким, щоб міг вразити.
І ось на третьому фестивалі ми намалювали дракона, аби спроєктувати з ним світлове шоу, запросили Оптімуса Прайма та людей, які його створюють, а ще до нас при­їдуть багато гуртів, які гратимуть і співатимуть кавер-версії саунд-треків до відомих фільмів чи се­ріалів…
Оцінювати конкурсні роботи буде, як завжди, професійне журі, до якого цьогоріч долучилися не лише відомі продюсери, сценаристи, режисери і актори, а й блогери та мультиплікатори. Події фестивалю розподілили максимально комфортно, аби на випадок дощу (а він, як відомо, у Ка­м’янці супроводжує всі масштабні фестивалі) можна було опинитися під дахом.
Детальніше про фестиваль і конкурсні роботи, а також ін­терв’ю з організаторами читайте у найближчих номерах «Подолянина».

Ольга БАНАХ.