Субота, 27 Квітня 2024 р.
30 Серпня 2019

«БРУКІВКА» ЗАВЕРШИТЬСЯ ВЕСТЕРНОМ

Фільмом-закриттям ІІІ Міжнародного кінофестивалю «Бруківка» стане український пригодницький вестерн «Одного разу в місті на камені», режисером якої став організатор кінофестивалю Андрій Заєць.

Для Андрія, який виступив як оператор, сценарист, монтажер, звукорежисер та автор декількох саундтреків, це буде повнометражний дебют в ігровому кіно.
Нагадаємо, що виробництво фільму почалося 2016 року, його було знято на аматорську відеокамеру без бюджету та професійних акторів. У проєкті задіяно понад 150 кам’янчан, серед яких актори місцевих театрів «Тандем» і «Лінк». Головні ролі виконали Карапет Баджаксузян, Денис Чорний, Олександр Левчук, Данило Колісник, Максим Коваль, Анастасія Введенська, Анастасія Дзюбінська, Георгій Торяник, Андрій Гончаров, Євгеній Пазюк, Валерій Свереда, Володимир Черняк та інші.
Саундтрек стрічки складається з треків місцевих гуртів, як-от «Zapaska», «ZIQ», «Театр НО», «Street Fames», «Bekingem», «Експансія», «Пропала Грамота» та «Своєрідне».
Стрічку покажуть 15 вересня, о 21.00, у міському Будинку культури після офіційного нагородження переможців конкурсної програми фестивалю.